Hamsel´s SMILLA, født d 14 dec 2013

Lene og Søren Østergaard, Kvorupvej 239, 9490 Pandrup

Tlf. nr. (Søren) 40 40 80 12,  (Lene) 23 27 55 99

Email: soeren@hamsel.dk                                                                                  webdesign af Mads Østergaard

TIL SALG Ny han  i Kennel Hamsel
Hamsels SMILLA søger en familie, som har lyst til at arbejde mod det mål, at hun kan blive avlsgodkendt efter såvel DKK´s som Schæferhundeklubben for Danmarks avlsanbefalinger. Hun sælges kun til mennesker, som har lyst til dette.

SMILLA er en herlig frisk tævehvalp efter HD frie og avlskårede forældre. Hun er allerede i gang med såvel spor- og lydighedstræning, hvor hun viser fine drifter. Hun er også særdeles glad for bytteleg. SMILLA er så småt i gang med ringtræning, hvor hun viser sig med langtrækkende og smidige bevægelser. SMILLA er glad for at køre bil, da hun har opdaget at køretur er lig med nye oplevelser på træningsplads, i byen eller på stranden.

Mor er Hamsel´s MALOU, ScHH 1, AK, HD-A, ED-0 og far er den højt placerede Team Marlboros KASHMIR, IPO 3, AK, HD-A, ED-0

Kuldet bestod af 1 han og 2 tæver og er avlet efter DKK og Schæferhundeklubben for Danmarks avlsanbefalinger. Kuldet blev født d 14 december 2013.

Dette vil blive Malous sidste kuld. SMILLA er 4 generation af denne tævelinie som er født hos os

 

          

Team Paka´s KAPPA

Årsvinder i 9-12 mdr hanner på HAS 2013